Prijzen

Een website heeft nooit een vaste prijs. Dit komt omdat iedere klant een andere soort website wilt. Wanneer u een website wilt plannen wij samen een gesprek in. Op basis van uw wensen na het gesprek berekenen wij de prijs. De prijs bij Venlonline voor een website ligt altijd tussen de €200 en €800.

Een website moet natuurlijk snel en veilig online staan. Onze hosting maakt gebruik van de snelste SSD’s, hierdoor weet u zeker dat uw website razendsnel is! Bij Venlonline bieden wij verschillende pakketten voor u aan. Ieder pakket is anders, de een is voor een kleine website en de anders is voor een grote webshop. Wanneer u vragen heeft of twijfelt tussen welk pakket u moet nemen kunt u altijd contact met ons opnemen.

– Het starters pakket
Het starters pakket kost €15,00 p/m. U krijgt 2 e-mailadressen, een SSL certificaat. backups en een verhuisservice om uw website over te zetten. Tevens beschikt u over 1 uur per week gratis support. Het starters pakket is geschikt voor kleine tot middel grote websites. 

– Het pro pakket
Het pro pakket kost €22,50 p/m. U krijgt 5 e-mailadressen, een SSL certificaat, backups, database optimalisatie, 24/7 beschikbaarheid op werkdagen en een verhuisservice om uw website over te zetten. Tevens beschikt u over 2 uur per week gratis support. Het pro pakket is geschikt voor grote websites.

– Het WooCommerce small pakket
Het WooCommerce  small pakket kost €27,50 p/m. U krijgt 10 e-mailadressen, een SSL certificaat, backups, database optimalisatie, 24/7 beschikbaarheid op werkdagen en een verhuisservice om uw website over te zetten. Tevens beschikt u over 3 uur per week gratis support. Het WooCommerce Small pakket is geschikt voor kleine webshops.

– Het WooCommerce medium pakket 
Het WooCommerce medium pakket kost €47,50 p/m. U krijgt 15 e-mailadressen, een SSL certificaat, backups, database optimalisatie, 24/7 beschikbaarheid op werkdagen en een verhuisservice om uw website over te zetten. Tevens beschikt u over 4 uur per week gratis support. Het WooCommerce medium pakket is geschikt voor medium webshops.

– Het WooCommerce power pakket 
Het WooCommerce power pakket kost €77,50 p/m. U krijgt 20 e-mailadressen, een SSL certificaat, backups, database optimalisatie, 24/7 beschikbaarheid op werkdagen en een verhuisservice om uw website over te zetten. Tevens beschikt u over 5 uur per week gratis support. Het WooCommerce power pakket is geschikt voor grote webshops.

Wanneer u over het aantal support uren heen bent geldt een uurtarief van €12,50 per uur.

Bij alle webhosting paketten zitten premium plugins inbegrepen. Kiest u ervoor om alleen een website te laten maken door Venlonline dan gaan we in overleg over welke plugins we nodig hebben om uw website te kunnen realiseren.

 

LET OP: voor het opzeggen van een hostingpakket dient u een mail te sturen naar info@venlonline.nl tevens dient u dit 1 maand van te voren te doen. 

Voor een logo vragen wij een eenmalig bedrag van €25,00. De logo’s die Venlonline maakt zorgen voor een wauw effect en zijn geschikt voor op bijvoorbeeld flyers en visitekaartjes.

Om uw website te optimaliseren voor google vragen wij een bedrag van €190 per jaar. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw website goed vindbaar is op google. Door een SEO optimalisatie te laten doen wordt u makkelijker gevonden op google, hierdoor is er een mogelijkheid om door te groeien in het aantal klanten.

×