Prijzen

Een website heeft nooit een vaste prijs. Dit komt omdat iedere klant een andere soort website wilt. Wanneer u een website wilt plannen wij samen een gesprek in. Op basis van uw wensen na het gesprek berekenen wij de prijs. De prijs bij Venlonline voor een website start vanaf €400.

Een website moet natuurlijk snel en veilig online staan. Onze hosting maakt gebruik van de snelste SSD’s, hierdoor weet u zeker dat uw website razendsnel is! Bij Venlonline bieden wij verschillende pakketten voor u aan. Ieder pakket is anders, de een is voor een kleine website en de anders is voor een grote webshop. Wanneer u vragen heeft of twijfelt tussen welk pakket u moet nemen kunt u altijd contact met ons opnemen.

– Het starters pakket
Het starters pakket kost €15,00 p/m. U krijgt 2 e-mailadressen, een SSL certificaat. backups en een verhuisservice om uw website over te zetten. Tevens beschikt u over 1 uur per week gratis support. Het starters pakket is geschikt voor kleine tot middel grote websites. 

– Het pro pakket
Het pro pakket kost €22,50 p/m. U krijgt 5 e-mailadressen, een SSL certificaat, backups, database optimalisatie, 24/7 beschikbaarheid op werkdagen en een verhuisservice om uw website over te zetten. Tevens beschikt u over 2 uur per week gratis support. Het pro pakket is geschikt voor grote websites.

– Het WooCommerce small pakket
Het WooCommerce  small pakket kost €27,50 p/m. U krijgt 10 e-mailadressen, een SSL certificaat, backups, database optimalisatie, 24/7 beschikbaarheid op werkdagen en een verhuisservice om uw website over te zetten. Tevens beschikt u over 3 uur per week gratis support. Het WooCommerce Small pakket is geschikt voor kleine webshops.

– Het WooCommerce medium pakket 
Het WooCommerce medium pakket kost €47,50 p/m. U krijgt 15 e-mailadressen, een SSL certificaat, backups, database optimalisatie, 24/7 beschikbaarheid op werkdagen en een verhuisservice om uw website over te zetten. Tevens beschikt u over 4 uur per week gratis support. Het WooCommerce medium pakket is geschikt voor medium webshops.

– Het WooCommerce power pakket 
Het WooCommerce power pakket kost €77,50 p/m. U krijgt 20 e-mailadressen, een SSL certificaat, backups, database optimalisatie, 24/7 beschikbaarheid op werkdagen en een verhuisservice om uw website over te zetten. Tevens beschikt u over 5 uur per week gratis support. Het WooCommerce power pakket is geschikt voor grote webshops.

Wanneer u over het aantal support uren heen bent geldt een uurtarief van €27,50 per uur.

Bij alle webhosting paketten zitten premium plugins inbegrepen. Kiest u ervoor om alleen een website te laten maken door Venlonline dan gaan we in overleg over welke plugins we nodig hebben om uw website te kunnen realiseren.

 

LET OP: voor het opzeggen van een hostingpakket dient u een mail te sturen naar info@venlonline.nl tevens dient u dit 1 maand van te voren te doen. 

Om uw website te optimaliseren voor google vragen wij een bedrag van €190 per jaar. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw website goed vindbaar is op google. Door een SEO optimalisatie te laten doen wordt u makkelijker gevonden op google, hierdoor is er een mogelijkheid om door te groeien in het aantal klanten.

Venlonline gaat vanaf 1 april 2022 door onder de naam Aphelos.com. We zien je graag daar!

×