Zakelijk mailen bij Venlonline


Zakelijk mailen bij Venlonline

Bij uw hosting pakket krijgt u ook de optie om zakelijke e-mail adressen aan te maken op uw eigen domeinnaam. Zo kunt u dan bijvoorbeeld info@mijnbedrijf.nl gebruiken om te communiceren met uw klanten of partners. Dit heeft een aantal voordelen: klanten weten namelijk direct dat ze met uw bedrijf in contact zijn. Daarnaast geeft een zakelijk e-mail adres een professionele uitstraling.

Voor het aanmaken van een zakelijk e-mail adres kunt u naar het klantenpaneel gaan, hier gaat u naar “mijn domeinen” en vervolgens bij acties e-mail aanmaken. Wanneer u het e-mail adres heeft aangemaakt gaat er een tijd van maximaal 24 uur overheen voordat het e-mail adres actief is. Wanneer het e-mail adres actief is kunt u inloggen. Om uw webmail te kunnen bereiken dient u naar de volgende domeinnaam te gaan: webmail.mijnbedrijf.nl
Wanneer u deze link in uw browser heeft ingetypt komt u op een beveiligde verbinding terecht op een login pagina waar u met behulp van uw e-mail adres en wachtwoord toegang krijgt tot uw mailbox.

Mocht het niet lukken kunt u ons altijd bereiken via de onderstaande gegevens.
E-mail: info@venlonline.nl
Telefoonnummer: 0615585179

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Venlonline gaat vanaf 1 april 2022 door onder de naam Aphelos.com. We zien je graag daar!

×